Logo bredavandaag.nl

Bredanaar Erik Martens directeur MSL Nederland

  Economie

BREDA/AMSTELVEEN - Bredanaar Erik Martens (54) is per 1 januari benoemd tot Managing Director van MSL Nederland. MSL is een adviesbureau op het gebied van strategische communicatie en reputatiemanagement. Het bedrijf heeft onder meer een vestiging in de Baronielaan in Breda.


Martens volgt Henjo Guitjens op, die na ruim 14 jaar MSL heeft verlaten. Oud-journalist Alex de Vries (53) vormt samen met Martens de nieuwe directie van MSL. De Vries wordt Strategy Director.    

Martens is acht jaar in dienst bij MSL, tot voor kort als Director Corporate Affairs. In de jaren ‘90 werkte hij al als consultant bij MSL, die toen nog de naam Van Sluis Communicatie droeg. Ook heeft hij ruim dertien jaar in leidinggevende communicatieposities gewerkt bij Fujifilm en Amgen. De Vries is sinds 2013 in dienst bij MSL als Director Media Relations. Hij maakte de overstap na een journalistieke carrie`re van ruim 21 jaar bij dagblad De Telegraaf. Daar was hij onder meer financieel-economisch en koninklijk huis- verslaggever. Tevens stond hij aan de wieg van publieke omroep Wij Nederland als journalist en presentator.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief