Logo bredavandaag.nl
Marlies Dekkers geeft workshop in Breda: ‘Voelt een beetje als thuiskomen’
Marlies Dekkers geeft workshop in Breda: ‘Voelt een beetje als thuiskomen’ (Foto: Youtube Marlies Dekkers)

Marlies Dekkers geeft workshop in Breda: ‘Voelt een beetje als thuiskomen’

  Economie

BREDA - Marlies Dekkers geeft deze donderdag een interactieve workshop in haar winkel in Breda tijdens de lancering van haar nieuwe boek ‘Unlock Your Potential’. Met deze workshop en het boek wil ze vrouwen van hun onzekerheid afhelpen en hun dromen laten verwezelijken.


"In Breda zijn, voelt een beetje als thuiskomen”, zegt Dekkers. “Ik heb een hier een eigen winkel met een trouwe fanbase. Ik vind het gênant om wel een workshop in New York te geven, maar dan niet aan mijn trouwe fans in Breda. Daarnaast heb ik in Breda aan het AKS St. Joost gestudeerd en kom ik uit Oosterhout.”

Het boek is een driejarige journal. Alle 12 hoofdstukken per jaar, iedere maand een, hebben een thema dat dient als begeleiding om vrouwen hun droom te laten verwezenlijken. “Tijdens de workshop ben ik zelf ook heel open. Ik vertel mijn ervaring als ondernemer van de afgelopen twintig jaar. Alle up en downs, tips en tricks.”

De avond begint met een opdracht. “Het begint met een spiegel waarin iedere vrouw zichzelf aan moeten kijken. Met een negatief beeld van jezelf is het namelijk lastig om je droom te verwezenlijken.”

Het boek is speciaal gericht op vrouwen, omdat er volgens Dekkers al genoeg op mannen gericht is. “Er zijn zoveel marketingboeken geschreven voor mannen. Boeken voor vrouwen hebben toch wel echt een andere toon. Daarnaast is het ook geloofwaardiger van vrouw tot vrouw.”

“Ik verwacht een leuke, open en mooie avond te hebben in Breda”, vertelt de lingerieontwerpster. “Nederlandse mensen zijn over het algemeen heel assertief. Dat geeft een leuke, interactieve avond. Toen ik bijvoorbeeld mijn workshop in Antwerpen gaf, was het heel anders. Die mensen zijn veel verlegener dus moet je er veel meer aan trekken.”

Marlies Dekkers zal tijdens de workshop zo’n tweeënhalf uur praten. Aan de hand daarvan krijgen de deelnemers diverse oefeningen om aan de slag te gaan met hun droom.

De avond duurt van 19.30 uur tot 22.00 uur in de Marlies Dekkers winkel in de Veemarktstraat. Aanmelden kan via rsvp@marliesdekkers.com


 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief