De medewerkers van Wolfslaar zwaaien na 19 jaar Ton Pinxten uit.
De medewerkers van Wolfslaar zwaaien na 19 jaar Ton Pinxten uit. (Foto: Wolfslaar Restaurant)

Tilburgse sterrenbaas nieuwe exploitant Wolfslaar Restaurant

  Economie

BREDA - Danny Kovacevic, eigenaar van Michelin-ster restaurant Monarh in Tilburg, is de nieuwe exploitant van Landhuis Wolfslaar en Wolfslaar Restaurant. Ton Pinxten heeft na 19 jaar per 1 april 2019 beide exploitaties overgedragen. 


Pinxten exploiteerde Landgoed Wolfslaar sinds 19 jaar. Vanaf 2005 is Restaurant Wolfslaar in het voormalige koetshuis op Landgoed Wolfslaar in het bezit van een Michelin-ster. In het landhuis worden zakelijke en particuliere evenementen verzorgd. 

De overname van beide exploitaties past in de groeistrategie van Danny Kovacevic, aldus een gezamenlijke verklaring. Met deze overname bouwt hij zijn positie binnen de horecabranche verder uit. "Zowel het type bedrijf, de passie, kwaliteit en de vakkennis van de medewerkers van Landgoed Wolfslaar en restaurant Monarh sluiten goed bij elkaar aan", stelt de ondernemer. Kovacevic ziet vooral veel voordelen in de synergie tussen Wolfslaar, Monarh en de toekomstige horeca-ondernemingen. 

Het bestaande concept, de identiteit en het medewerkersbestand van Landgoed Wolfslaar blijven behouden. "De plannen voor Landgoed Wolfslaar zijn om de constante kwaliteit te waarborgen en een groeiende lijn hierin te creëren", aldus de nieuwe exploitant. '"Met elkaar keihard er tegenaan en groeien, uiteraard allemaal ten gunste van onze gasten."

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief