Verkoop appartementen en villa's Ravel Ruitersbos bijna van start | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: René Verschiere

Verkoop appartementen en villa's Ravel Ruitersbos bijna van start

  Economie

BREDA - De verkoop van het exclusieve nieuwbouwproject Raval Ruitersbos gaat aanstaande zaterdag van start. Geïnteresseerden kunnen zich die dag melden op het kantoor van de makelaar. 


Het project komt op de locatie van de voormalige Kamer van Koophandel aan de Mozartlaan in Breda. Het zeer groenrijke plan omvat een gebouw met negentien appartementen met daarnaast vier vrijstaande villa's. De moderne villa's zijn gelegen op percelen van 715 tot 803 m² en hebben woonoppervlakten van 208 tot 224 m². Ze zijn dankzij de grote raampartijen erg licht en beschikken op de begane grond over hoge plafonds. De villa's hebben drie of vier slaapkamers en variëren in prijs vanaf circa €1.150.000 tot circa €1.350.000.

Achttien appartementen met terrassen van 23 tot 41 m² zijn alle nagenoeg uniek en gelegen op de eerste drie woonlagen. Onder het gebouw ligt een kelder met voor elk appartement twee parkeerplaatsen en een berging. De appartementen zijn net als de villa's bijzonder licht en hebben eveneens hoge plafonds. Het penthouse op de bovenste woonlaag is reeds verkocht. De prijzen voor de appartementen variëren tussen de €700.000 en €900.000 

Zowel de appartementen als de villa's zijn uitgevoerd met duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen en zeer compleet afgewerkt. Ook aan het energieverbruik is gedacht. Zo zijn de woningen gasloos, voorzien van een bodemwarmtepomp en een ventilatiesysteem met warmte-terug-win unit.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief