Foto: ANGELA STOUTEN

Pop-up kledingzaak voor lange mensen opent deuren in Boschstraat

  Economie

BREDA - Lange Bredanaars opgelet. Op 15 oktober opent de pop-up store House of Tall de deuren in de Boschstraat. De kledingzaak is speciaal gerecht op kleding voor lange mannen en vrouwen.


Als lange man of lange vrouw is het niet bepaald makkelijk om passende kleding te vinden. Dat weet Inez Scheper, eigenaresse van House of Tall, heel goed. Met haar 1.90 m was het vroeger altijd een struggle om hippe kleding te vinden. "Als je gaat winkelen loop je alle winkels in en uit om vervolgens zwaar teleurgesteld thuis te komen", vertelt Scheper. "Ik ken ook weinig lange mensen die het leuk vinden om te shoppen".

Maar dat is nu anders. Ruim 9 jaar geleden is Inez gestart met een webshop onder de toenmalige naam Pretty Tall. Nu heeft ze twee winkels in Apeldoorn en Hoofddorp onder de nieuwe naam House of Tall. Naast extra lange kleding is de winkel ook gespecialiseerd in schoenen in grote maten. "Ik hoor vaak dat we een soort snoepjeswinkel zijn, we hebben ook alleen maar blije mensen in de winkel. Alles wat in de winkel hangt past gewoon", glimlacht Inez.

Pop-up

Om ook mensen uit Noord-Brabant, Zeeland, België en Limburg kennis te kunnen laten maken met House of Tall opent Scheper voor twee weken een pop-up store in de Boschstraat 123. In de pop-up store wordt een breed assortiment gepresenteerd, voor zowel jong als oud. Veel casual broeken en jeans, voor de dames in lengte 36 en 38" en voor de heren ook nog in lengte 40. En niet onbelangrijk, voor de lange jongens en meiden zijn de jeans ook verkrijgbaar in hele kleine maten. De collectie wordt compleet gemaakt met shirts, blouses en jasjes met extra lijf- en mouwlengte.
Het grootste deel van de collectie wordt ook op de webshop www.houseoftall.nl getoond. Heb je iets leuks gezien op de webshop? Check dan even van tevoren of jouw favoriete artikel of maat in Breda is. Dat kan via info@houseoftall.nl.

 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief