Kleurrijke woonwinkel Home Stock opent deuren in Breda | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Home Stock

Kleurrijke woonwinkel Home Stock opent deuren in Breda

  Economie

BREDA - Breda is een bontgekleurde woonwinkel rijker: Home Stock opende vorige week haar filiaal in het voormalige postkantoor op de Oude Vest 2-4. Het pand is omgetoverd tot een bold & bright mini-warenhuis waar opvallende combinaties en vele kleuren de boventoon voeren. Zaterdag 16 november zal de winkel feestelijk, 'officieel' geopend worden. Al heeft de oplettende Bredanaar wellicht al een bezoekje aan de winkel gebracht, aangezien Home Stock stiekem haar deuren al geopend heeft.


Home Stock kenmerkt zich door de opvallende, kleurrijk gecombineerde interieurs en ietwat gekke accessoires. Denk aan een lila bank, gecombineerd met een panterprint vloerkleed met daarop een glazen tafelblad op de rug van een zwarte panter. Niks is te gek en de combinaties zijn eindeloos. 

Sita, eigenaresse van Home Stock, legt uit: "De kracht van Home Stock gaat verder dan interieur. Home Stock is een levensstijl, het gevoel van eindeloze mogelijkheden en dat spreekt mensen aan. Met interieur laten we steeds meer zien wie we zijn. We willen dan ook voelen of meubels en materialen bij ons passen en daarvoor blijven fysieke winkels met tastbare producten onmisbaar."

Breda is de zevende stad waar Home Stock neerstrijkt. Sita zegt: "Breda is the place to be, dat weten we doordat we verder kijken dan onze branche. Breda bruist. Punt. En daar willen we deel van uitmaken. Ineens kwam het voormalig postkantoor aan de Oude Vest in beeld, net naast de vernieuwde Houtmarkt. We wisten meteen: dit doen we.'' Het voormalig postkantoor is door Home Stock omgetoverd tot een kleurrijk woonwarenhuis van ruim 400 m2. Krisje, het creatief brein achter Home Stock vertelt: "Het pand is spannend met verschillende ruimtes en hoge plafonds. Dat zorgde ervoor dat we met het kleurgebruik en combinaties weer een stap verder zijn gegaan. Mijn doel is om de bezoekers te inspireren en te verrassen en ze uit hun comfortzone te halen met nieuwe ideeën en keuzes.''

Feestelijke opening

Op zaterdag 16 november is de feestelijke opening van Home Stock Breda. Een nieuwe winkel vraagt natuurlijk om een beetje extra, dus dat de cocktailprikkers geheel in stijl tevoorschijn komen en de champagne rijkelijk zal vloeien, staat vast.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief