Adnane Tighadouini neemt de penalty tegen Twente en scoort.
Adnane Tighadouini neemt de penalty tegen Twente en scoort. (Peter Visser)

NAC heeft weer vertrouwen in Mats Seuntjens en Adnane Tighadouini

  NAC

BREDA - De geschorste NAC-spelers Mats Seuntjens en Adnane Tighadouini zijn vanaf aanstaande dinsdag weer onderdeel van het eerste elftal van de Bredase club. Aankomend weekend missen zij hierdoor wel de wedstrijd tegen FC Utrecht.

Vertrouwen
Het duo heeft gesprekken gehad met technisch directeur Graeme Rutjes en NAC-trainer Eric Hellemons. Deze waren volgens de Rutjes open en constructief, waarbij beide partijen begrip toonden voor elkaars standpunten. "De club heeft er vertrouwen in dat het duo nu weet wat van ze wordt verwacht. NAC gaat hen hierbij helpen. We kijken er naar uit om Mats en Adnane weer van hun beste kant te zien, zodat ze mee kunnen helpen om de club uit de gevarenzone te loodsen", aldus Rutjes.

Spanningen
Afgelopen dinsdag werden de twee aanvallers geschorst wegens 'onprofessioneel gedrag.' Het duo werd toen met name verweten dat ze zich niet gedroegen als teamspelers. De relatie tussen de twee spelers en de technische leiding stond al langer onder druk. Begin deze maand werd Tighadouini al eens van het trainingsveld gestuurd.  Seuntjes werd in augsutus teruggezet naar jong NAC wegens gebrek aan inzet.


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief