Robert Maaskant. foto Peter Visser
Robert Maaskant. foto Peter Visser

Robert Maaskant: 'berichten over mijn komst naar NAC voorbarig'

  NAC

BREDA - De kou die er bestond tussen Robert Maaskant en de voetbalclub NAC is volgens de voetbalcoach uit de lucht. Toch is zijn komst naar Breda nog niet zo zeker als sommige media doen geloven. “Ik word daar al de hele dag gek over gebeld. Ik zeg niet dat het er nooit van zal komen, maar het is nog te voorbarig om te zeggen dat alles al rond is.”


Volgens Maaskant is de KNVB niet de enige horde die nog genomen moet worden voor hij aan de slag kan als eerste trainer van de club. “Er zijn nog een aantal dingen die moeten worden opgelost, voorlopig staat mijn ticket naar Amerika van 3 januari nog steeds.”

Het zou voor NAC de derde hoofdcoach van het seizoen worden wanneer Maaskant naar Breda komt. Eerder moest trainer Nebojsa Gudelj de club verlaten wegens tegenvallende resultaten. Na zijn vertrek werd er al contact gezocht met Maaskant. De club koos er uiteindelijk voor om het seizoen voort te zetten met jeugd-trainer Eric Hellemons. Deze beslissing kwam NAC op veel kritiek te staan.

Zowel Hellemons als Algemeen directeur Justin Goetzee wilden geen commentaar geven over de mogelijke komst van Robert Maaskant naar NAC Breda. 

 

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief