foto Peter Visser
foto Peter Visser

NAC versterkt zich tweede seizoenshelft met Dirk Marcellis

  NAC

BREDA - NAC heeft zich versterkt met verdediger Dirk Marcellis. De speler zal in ieder geval tot het einde van het lopende seizoen spelen voor de club, zo laat NAC weten op haar eigen site.

De KNVB heeft de financiële plannen van NAC om versterkingen te halen voor het grootste gedeelte goedgekeurd. De club gebruikt hiervoor geld dat tijdens een investeringsronde in december is opgehaald.


Marcellis werd gisteren medisch gekeurd en sluit aanstaande vrijdag aan bij de selectie voor de eerste training. Zaterdag vertrekt NAC voor een trainingskamp naar het Spaanse Valencia.

Marcellis zegt tegen NAC.nl blij te zijn met zijn contract: "Het was voor mij belangrijk om na anderhalf jaar blessureleed weer op het hoogste niveau te kunnen spelen. Bij NAC krijg ik de mogelijkheid om meteen van waarde te zijn en de club te helpen om de doelstellingen te halen."

Technisch directeur Graeme Rutjes ziet Marcellis in een belangrijke pion in het opbouwen van een nieuw fundament: “Marcellis heeft bewezen leiderschapskwaliteiten die ons direct helpen. Hij geeft hiermee ook meteen een impuls aan onze verdediging.”