De spandoeken zijn dinsdagavond opgehangen.
De spandoeken zijn dinsdagavond opgehangen. (Foto: Perry Roovers)

Brug aan Academiesingel kleurt geel-zwart met spandoeken voor NAC

  NAC

BREDA - Dat NAC-supporters fanatiek zijn, dat weten wij als Bredanaren wel. Maar het ziet er naar uit dat ze dat nu ook duidelijk willen maken aan de boten die Breda binnenkomen. Op de brug aan de Academiesingel zijn dinsdagavond drie spandoeken met motiverende leuzen over NAC opgehangen. 


Er hangen in totaal drie spandoeken met daarop de leuzen: 'NAC BREDA', 'The only way is up' en 'Titanac'. Gisteren heeft NAC bij BAAI de definitieve selectie aan de sponsoren voorgesteld. Beau Lemmens, woordvoerder van de club, vertelt dat de spandoeken door hen zijn opgehangen. "Wij hebben de spandoeken, die we mochten lenen van een supportersvereniging, ter decoratie opgehangen. Zo was de locatie nog wat meer aangekleed."

De NAC-selectie gaat vandaag met een bootje door de singels varen. "Zo'n groot deel van de selectie is dit jaar nieuw, dat het we hen aan iedereen voor willen stellen. Als het weer meezit, dan gaan ze met een bootje over de singels varen. Zo niet, dan gaan we wat anders doen", aldus de woordvoerder. De eerst volgende thuiswedstrijd is pas 13 september tegen Jong FC Utrecht. Afgelopen vrijdag verloor de Bredase club met 2-1 in Volendam.