Afbeelding
Foto: Peter Visser

Ralf Seuntjens is kankervrij: ‘Onwerkelijk en ontzettend dankbaar’

Door: Hanneke Marcelis NAC

BREDA - Oud NAC-speler Ralf Seuntjens heeft vandaag goed nieuws gedeeld op zijn social-mediakanalen. Seuntjens is vrij van lymfeklierkanker. “Onwerkelijk, opgelucht en ontzettend dankbaar. Ik mag en kan weer kijken naar de toekomst.”

Ralf Seuntjens stapte in maart 2022 over van NAC naar FC Imabari in Japan. Daar kreeg de speler echter slecht nieuws. Er werd een tumor bij hem gevonden, die zijn leven op zijn kop zette. Hij keerde terug naar Nederland en startte met behandelingen.

Vandaag deelt Seuntjens goed nieuws, nadat hij in november nog teleurstellende resultaten terug kreeg van een scan. “Ik had na mijn chemokuren alle vertrouwen dat de uitslag in november goed zou zijn. Helaas was de scan in november onzeker en gingen ze uit van een recidief. Vorige week is er een nieuwe scan gemaakt en het wonder was daar, want de activiteit van de lymfeklierkanker was weg!!! Onwerkelijk, opgelucht en ontzettend dankbaar. Ik mag en kan weer kijken naar de toekomst”, aldus Seuntjens. Hij bedankt in het bericht iedereen voor de enorme support.