Drie arrestaties na mogelijke ontvoering Bredase vrouw

  Nieuws

BREDA - De recherche is met een uitgebreid onderzoek gestart naar aanleiding van een incident dat maandagmiddag rond half vijf plaatsvond op de Haagdijk. Naar later bleek werd op dat moment een 18-jarige vrouw uit Breda door twee mannen in een auto gesleurd.


Er werd direct naar de auto uitgekeken. Rond half zes werd deze auto weer op de Haagdijk gesignaleerd met daarin vier inzittenden waaronder het slachtoffer. De politie arresteerde een 22-jarige man uit Schiedam (verloofde slachtoffer), een 27-jarige man met onbekende verblijfplaats (oom slachtoffer) en een 47-jarige vrouw uit Breda (moeder). Alle drie de verdachten zijn in verzekering gesteld.

De politie kreeg gistermiddag een melding dat op de Haagdijk een meisje vanaf het trottoir door twee mannen in een auto gesleurd was. Het slachtoffer was daarbij op de achterbank terechtgekomen. Diverse omstanders zagen dit gebeuren en waarschuwden de politie, die vervolgens groot alarm sloeg.

Ongeveer een uur na de eerste melding werd de auto weer op de Haagdijk gesignaleerd. De politie hield daar drie van de inzittenden aan. De moeder, een oom van de 18-jarige vrouw en haar verloofde. Alle betrokkenen werden overgebracht naar het politiebureau. Een verder onderzoek moet meer duidelijkheid geven over de motieven en achtergronden van deze zaak dievolgens de politie in de relationele sfeer liggen.

DIGITALE KRANTEN

De krant
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief