Logo bredavandaag.nl

Mezz spreekt vier dagen Vlaams

  Nieuws

BREDA – Mezz verkeert deze dagen in Belgische sferen. Vier dagen lang staat het poppodium in het teken van de Belgische muziek met het festival Ik Zie U Graag. En dat blijft niet onopgemerkt. Zo zijn de passe-partouts al bijna uitverkocht, meldt Mezz. Vanavond is de openingsavond.


Mezz brengt de artiesten van morgen op het podium, die in België bekend zijn, maar hier nog nauwelijks zijn doorgebroken. Een wijziging is er in het programma. De line up voor zondag is gewijzigd. In plaats van Tim Vanhamel zal Ruben Block, de zanger/gisterist van Triggerfinger, plaatsnemen op het podium van het Mezz Café.

De laatste dag van het popfestival Ik Zie U Graag staat in het teken van Belgische singersongwriters. Ruben Block zal laten horen dat hij niet alleen keihard kan rocken met zijn gitaar. De charismatische zanger/gitarist van het rocktrio Triggerfinger weet de bezoekers ook zonder zijn companen bassist Monsieur Paul en drummer Mario Goossens te boeien. De ijzersterke nummers van Triggerfinger blijken in akoestische setting fier overeind te blijven staan.

Block werd eerder dit jaar nog genomineerd tot Beste Muzikant 2009 tijdens de Music Industry Awards in België. Hij zal in Mezz met stem en gitaar een 'intimistisch' Triggerfinger mini concert geven.

>> Programma donderdag
>> Iedere dag wat lekkers uit BelgiëFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief