Logo bredavandaag.nl
Kim Kuijpers

Politie schiet na inbraak bij tankstation Heuvel

  Nieuws

BREDA/RIJSBERGEN - De politie heeft vrijdagochtend waarschuwingsschoten gelost na een inbraak bij een tankstation aan de Graaf Engelbertlaan. Er werden na een korte achtervolging in Rijsbergen twee arrestaties verricht.


De politie ontving even na 03.30 uur de melding van een inbraak in een tankstation aan de Graaf Engelbertlaan. Agenten die in de omgeving surveilleerden zagen vanaf het station een auto wegrijden. In het voertuig zaten drie inzittenden. De politie zette de achtervolging in.

De auto reed in de richting van Rijsbergen. Assisterende medewerkers van de Koninklijke Marechaussee zagen de auto via Sint Bavostraat met hoge snelheid naderen. Er ontstond een frontale aanrijding. Kort voor de botsing lukte het de medewerkers zich in veiligheid te brengen door hun auto tijdig te verlaten.

Na de aanrijding probeerden de verdachten te vluchten. Zowel agenten als medewerkers van de marechaussee losten waarschuwingsschoten waarop twee verdachten werden aangehouden. De politie is nog op zoek naar de derde inzittende. Er raakte niemand gewond.

In het belang van het onderzoek werd de omgeving van de Sint Bavostraat afgezet. Technische rechercheurs uit de politieregio Zuid-Oost Brabant stelden een onderzoek in.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief