Logo bredavandaag.nl

McDonald's introduceert Big NAC-menu

  Nieuws

BREDA – De McDonald's in Breda steunt NAC en start daarom begin volgende week met de verkoop van een Big NAC-menu. Voor elke verkochte hamburger gaat 1 euro naar RedNAC.nl.


Het idee komt van Ab Troost, de eigenaar van de drie McDonald's -filialen in Breda. Hij wil graag zijn steentje bijdragen om de noodlijdende club uit het slop te trekken.

“Ik ben Bredanaar en NAC is mijn club. Ik ben een supporter in hart en nieren en daarom wil ik nu helpen”, aldus Troost. Hij waagt zich niet aan uitspraken over de mogelijke opbrengst.

De franchisenemer verwacht eind deze week alle bestelde materialen binnen te krijgen. “Bijvoorbeeld spandoeken, waarop de actie staat vermeld. Ik denk dat we begin volgende week starten met de verkoop van het Big NAC-menu.”

Er wordt geen hamburger verkocht in de clubkleuren en er zit ook geen geel zwarte beker bij het menu. “Het was te kort dag om zulke zaken te bestellen. Nu krijgt iedereen voor 7,95 een frietje, een sausje, een drankje en natuurlijk een Big NAC.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief