Logo bredavandaag.nl

Dj pop up store als startpunt van Walk of Fame

  Nieuws

BREDA - In ‘t Sas opent vrijdag 21 april een Dj Pop Up Store, als aanloop naar een Dj walk of fame.


“Waarschijnlijk gaat het ‘DJ City Breda Pop Up’ heten. Het is een Pop Up winkel voor zes maanden dus de winkel moet er ook op een bepaalde manier uitzien. De winkel is open tijdens het Festivalseizoen en gaat er modern en schreeuwerig uitzien met veel kleur, want dat past bij de dancescene”, vertelt initiatiefnemer Martijn Frank Dirks.

De Store gaat merchandise verkopen van bekende dj’s zoals Hardwell, maar ook eigen shirts met logo, boeken, koptelefoons en andere dj gerelateerde producten. “Ik hoop straks ook platen te verkopen. De winkel is voor dj fans maar zeker ook voor dj’s. We krijgen een dj booth waar dj’s kunnen draaien in de winkel”, aldus Dirks.

Dirks vertelt dat hij ook events wil organiseren in de Pop Up Store. “Dat kan zijn een boeklancering over een dj gerelateerd boek.”

“Deze winkel is mooi als begin- en eindpunt van de Walk of Fame. We zijn achter de schermen druk bezig met de Walk of Fame. Op termijn komt er in de winkel een interactieve wand met informatie over de Walk of Fame en bezoekers kunnen vragen stellen aan medewerkers”, aldus Dirks.

De winkel is op variabele tijden open van donderdag tot en met zondag. Als het goed loopt blijft hij open tot na september.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief