Word Flexabonnee

  Nieuws

Help jij BredaVandaag? Word Flexabonnee!


BredaVandaag brengt al bijna 9 jaar nieuws over en uit Breda. Dat kunnen we gratis aanbieden doordat lokale, vaak zeer trouwe adverteerders van onze site gebruik maken om hun diensten of producten effectief onder de aandacht te brengen.

Echter, er gebeurt veel meer in de stad dan wij op dit moment kunnen verslaan. Denk aan ontwikkelingen in en van Breda, culturele evenementen, sportwedstrijden, wijkinitiatieven, maatschappelijke problematiek, politieke ontwikkelingen en verslaggeving, verhalen uit de dorpen en nieuwe bedrijvigheid.

Breda heeft meer verhalen dan wij nu kunnen behappen. Jij kunt ons als Flexabonnee van BredaVandaag daarbij helpen.

Flexabonnee 
Als Flexabonnee van BredaVandaag doneer je maandelijks een klein bedrag. Met deze bijdrage kunnen we ons nieuwsaanbod verbeteren, zodat jij nog beter op de hoogte bent van wat er in jouw stad gebeurt. En komt de donatie een keer niet uit? Dan sla je die maand over!

Naast meer en beter nieuws over je eigen stad, krijg je als Flexabonnee de kans om mee te denken over de redactionele koers. Een aantal keer per jaar vragen we je mee te denken, zodat we zo min mogelijk over het hoofd zien en onze berichtgeving kunnen verbeteren. Daarnaast doen we je als Flexabonnee van BredaVandaag ook een aantal keer per jaar een exclusieve aanbieding.

Minder dan een koffie per maand
Je bent al Flexabonnee van BredaVandaag vanaf een maandelijkse donatie van 1 euro. Dat is minder dan een goed kopje koffie - of een biertje, zo je wilt - terwijl je het actuele nieuws van en over Breda leest!

Doe je mee? Meld je dan hier aan!

Flexabonnee van BredaVandaag - Hoe werkt het?

Wijnand Nijs
Oprichter BredaVandaag

*Voor vragen over zakelijke donaties kunt u contact opnemen met Wijnand Nijs (076-5217272).

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief