Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Aanhoudingen door illegale drugshandel Boschstraat

  Politie

BREDA - Het Joint Hit Team van de politie heeft de afgelopen dagen 10 aanhoudingen verricht in verband met illegale handel in drugs vanuit een pand in de Boschstraat. De winkel kwam onder de aandacht van de politie nadat meerdere drugstoeristen waren aangehouden.


In totaal nam de politie ruim 18 kilo hennep, 550 gram hasj en 250 gram cocaïne in beslag.

Afgelopen vrijdag werden drie Belgen van 19,20 en 22 jaar aangehouden op de RijkswegA16 bij Hazeldonk. Zij waren in bezit van 350 gram hennep en 10 gram cocaïne. De drie zijn in verzekering gesteld en zondag weer in vrijheid gesteld na onderzoek.

Dezelfde dag werden twee Fransen aangehouden in een auto op de A16 bij Breda. Ze hadden 50 gram hennep en 3,5 gram cocaïne bij zich. De 35-jarige man en de 23-jarige man zijn in verzekering gesteld en een dag later na onderzoek in vrijheid gesteld.

Op dinsdagavond hield het Joint Hit Team opnieuw twee Fransen aan op de Overaseweg in Rijsbergen. Ze hadden 155 gram hennep bij zich. De politie had de 25-jarige man en 25-jarige vrouw gezien bij het illegale verkooppunt en hen staande gehouden. Twee zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Woensdag werden er even na middernacht twee mannen aangehouden voor handel in drugs. Een 23-jarige man werd op de Boeimeersingel aangehouden, nadat hij meerdere malen bij het illegale verkooppunt was gezien.

Woensdagmiddag hield de politie de 26-jarige eigenaar van de winkel in de Boschstraat aan. De Bredanaar had twee gripzakjes met een kleine hoeveelheid hennep bij zich. Ook deze man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De politie doorzocht zijn woning in Breda-Noord en trof ruim 11,5 kilo hennep, 550 gram hasj en 200 gram cocaïne aan.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief