Logo bredavandaag.nl
Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)
alcoholcontrole

Grote alcoholcontrole, dertien bestuurders teveel op

  Politie

BREDA - Agenten van het team Breda Zuid West en het handhavingsteam hebben gisterenavond en vannacht op achtereenvolgens de Ettensebaan en de Lunetstraat een grote alcoholcontrole gehouden.


Aan de actie werkten ook medewerkers van de Belastingdienst mee Er werden 13 automobilisten betrapt die te diep in het glaasje hadden gekeken. Er werden vier rijbewijzen ingevorderd.

Locatie Ettensebaan t.h.v. het carpoolpark Bagvenpark. Hier werden 469 blaastesten uitgevoerd. Er werden acht aanhoudingen verricht van bestuurders die teveel hadden gedronken, daarvan was er één een beginnend bestuurder. Er werden twee rijbewijzen ingevorderd. Het hoogste percentage was voor een bromfietser die maar liefst 1080 ugl blies.

Locatie Lunetstraat, overzijde NAC Stadion. Hier werden 120 blaastesten afgenomen. Er werden vijf bestuurders aangehouden omdat zij een te hoog percentage bliezen. Twee rijbewijzen werden ingevorderd, in beide gevallen ging het om beginnend bestuurders.

De Belastingdienst betrapte negen fiscaal wanbetalers. Er werd op zes voertuigen beslag gelegd, drie daarvan werden getakeld en afgevoerd. Er werd 1400 euro aan contanten geïnd.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief