Beeld uit archief.
Beeld uit archief. (Guido van der Kroef)

Terheijdenaar verliest stuk oor na onverwacht geweld in uitgaansnacht

  Politie

BREDA - Een 24-jarige man uit Sliedrecht heeft tijdens een vechtpartij een stuk uit het oor van een 19-jarige man uit Terheijden gebeten. Het slachtoffer werd in elkaar geslagen. De Sliedrechter werd door de politie opgepakt en vastgezet op verdenking van zware mishandeling en betrokkenheid bij een vechtpartij.


De 19-jarige aangever uit Terheijden stond met twee vrienden en twee vriendinnen te praten op de Hoge Brug. Hij werd daarbij onverwacht aangevallen door drie andere personen. Ook zijn vrienden moesten klappen incasseren. In het gevecht werd een stuk van het oor van de 19-jarige aangever afgebeten. Het is nog onduidelijk wie daarvoor verantwoordelijk was. Het slachtoffer kon een korte verklaring afleggen en ging daarna voor medische behandeling naar het ziekenhuis. 

De politie arresteerde ter plekke een 24-jarige man uit Sliedrecht. Toen de agenten aangesneld kwamen, stond hij tegen het lichaam van het liggende slachtoffer te schoppen. De verdachte werd gearresteerd op verdenking van (poging tot) zware mishandeling. De man is in het belang van het verdere onderzoek in verzekering gesteld en ingesloten in het cellencomplex.

De politie onderzoekt de geweldszaak en verwacht op korte termijn meer arrestaties te verrichten. De vechtpartij is vastgelegd op bewakingsbeelden van het gemeentelijk cameratoezicht.