Janet Olde Wolbers

Politie plukt naakte fietser uit Mastbos

  Politie

MASTBOS - De politie heeft donderdagmiddag een man aangehouden in het Mastbos die daar naakt rondfietste. Hij zou dit al vaker gedaan hebben.


Donderdag om 15.00 uur kwam er een melding binnen bij het Operationeel Centrum van de politie dat er in het Mastbos een man rond fietste die naakt op de fiets zat. De vrouw, die geconfronteerd werd met de man, fietste achter hem aan en belde onderwijl de politie. Verschillende surveillance-eenheden reden die kant op.

De vrouw dirigeerde de agenten naar de Bouvignelaan waar de man aangehouden kon worden. De 59-jarige man uit Breda bleek, volgens getuigen die zich ter plaatse meldden bij de agenten, al vaker gezien te zijn terwijl hij geheel of gedeeltelijk ontkleed door het bos fietste. De verdachte is overgebracht naar het bureau waar contact is opgenomen met de zorginstelling waar hij verbleef. Na verhoor is de verdachte in vrijheid gesteld.

Teamchef Marco Smulders van het basisteam Markdal: “Naar aanleiding van een eerder incident in het Mastbos is er verscherpt toezicht ingesteld in het bos en de omgeving. We konden daarom snel en adequaat reageren op deze melding. In goede samenwerking met de aangeefster konden we deze man aanhouden. Blijf in ieder geval melden als er iets gebeurd. We moeten het samen doen.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief