Logo bredavandaag.nl
Een arrestatieteam is dinsdagmorgen 9 januari een flat aan de Roeselarestraat binnengevallen. Twee verdachten probeerden te vluchten, ze raakten daarbij gewond.
Een arrestatieteam is dinsdagmorgen 9 januari een flat aan de Roeselarestraat binnengevallen. Twee verdachten probeerden te vluchten, ze raakten daarbij gewond. (Perry Roovers/SQ Vison)

Link Roeselarestraat en beschietingen zaterdag

  Politie

BREDA - De politie vermoedt dat er een verband is tussen de schietincidenten van afgelopen weekend en de gebeurtenissen in de Roeselarestraat in Breda.


Het rechercheteam heeft dinsdagavond in het kader van deze gebeurtenissen een woning aan de Ahornstraat en een aan de Dieststraat doorzocht. 

Dinsdagochtend viel de politie een flat aan de Roeselarestraat binnen nadat bij een routinecontrole van een auto wapens werden aangetroffen. Later werd een stoffelijk overschot gevonden in het betreffende appartement.

Zaterdag 6 januari startte de politie al een onderzoek naar aanleiding van twee schietincidenten kort achter elkaar. In de Ahornstraat en in de Hagehof werden twee woningen beschoten door nog onbekende personen. Het onderzoek gaat onverminderd verder.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief