Logo bredavandaag.nl
Perry Roovers/SQ Vision

Onderzoek naar schietincident Sandenburgstraat: slachtoffer bekend

  Politie

BREDA - De politie in Breda is een groot onderzoek gestart naar het schietincident zondagavond in een woning in de Sandenburgstraat, waarbij een man om het leven is gekomen.


Diverse media melden dat het dodelijke slachtoffer de 26-jarige Kaan S. is. Op zijn Facebookpagina zijn al vele steunbetuigingen geplaatst.

Rond 20.20 uur zondagavond hoorden buurtbewoners knallen in het pand aan de Sandenburgstraat. Even later werd daar een man levenloos aangetroffen. Direct na het incident zouden de daders in een zwarte auto zijn gevlucht. Met een politiehelikopter is nog gezocht naar de daders, maar zonder resultaat.

Buurtbewoners zouden de daders hebben zien wegrijden in een donkere auto. Een van de inzittenden zou met een groot wapen over straat zijn gegaan. De politie zette de omgeving meteen af en begon met het onderzoek. De Sandenburgstraat is in de omgeving van winkelcentrum De Burcht in de IJpelaar.

Aan de hand van verklaringen probeert het onderzoeksteam zich de komende dagen een beeld te vormen van wat zich die avond in en om de woning heeft afgespeeld. De politie werkt met een team van 25 rechercheurs onder leiding van een officier van justitie aan de zaak.

 FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief