De politie doet uitgebreid onderzoek naar een dodelijk ongeval op het viaduct bij de A16 richting Rotterdam.
De politie doet uitgebreid onderzoek naar een dodelijk ongeval op het viaduct bij de A16 richting Rotterdam. (Foto: Perry Roovers/SQ Vision)

Twee doden bij ernstig ongeval op viaduct boven A16 bij Breda

  Politie

BREDA - Bij een ernstig ongeval op de Backer en Ruebweg in Breda zijn maandag rond 13.30 uur twee mensen om het leven gekomen. Een derde persoon raakte gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd.


Op het viaduct boven rijksweg A16 kwamen twee personenauto's met elkaar in aanrijding. Een van de twee voertuigen vloog daarna in brand. Ondanks bluswerkzaamheden door de brandweer kon niet voorkomen worden dat de twee inzittenden in het voertuig overleden.

In de andere wagen zat een persoon bekneld. Nadat de brandweer deze persoon bevrijd had, ontfermde het ambulancepersoneel zich over het slachtoffer. Deze persoon is daarna met verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

De familie van de gewonde persoon is nog niet in kennis gesteld. Van de twee dodelijke slachtoffers is de identiteit nog niet bekend.

De politie heeft diverse getuigen gesproken en is bezig met onderzoek. Gezien het tijdstip en de locatie hebben waarschijnlijk meer mensen iets gezien. Wie getuige is geweest van het ongeval en de politie nog niet gesproken heeft, wordt verzocht contact op te nemen via 0900-8844. 

De politie laat nog weten dat er dit keer geen incidenten geweest zijn met filmende toeschouwers. FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief