De politie heeft vrijdagmiddag in een woning in de Heuvel 11,8 kilo aan gedroogde hennep aangetroffen.
De politie heeft vrijdagmiddag in een woning in de Heuvel 11,8 kilo aan gedroogde hennep aangetroffen. (Foto: Archief)

Twee mannen aangehouden na vondst 11,8 kilo hennep

  Politie

BREDA - De politie heeft vrijdagmiddag in een woning in de Heuvel 11,8 kilo aan gedroogde hennep aangetroffen. Hiervoor werden twee mannen aangehouden.


Agenten gingen naar het pand in de Heuvel, omdat een 43-jarige bewoner nog een gevangenisstraf van 7,5 maanden moet uitzitten. Omstreeks 14.15 uur belden de agenten aan bij de woning. Een 48-jarige man deed open, de 43-jarige bewoner zat in de woonkamer. De politiemannen vertelden de 43-jarige man dat hij nog een straf moet uitzitten en met hen mee moest.

Uit een ruimte naast de woonkamer kwam een sterke henneplucht. In de ruimte stonden enkele bigshoppers gevuld met gedroogde henneptoppen. Hierop zijn beide mannen aangehouden.  

Onder leiding van de rechter-commissaris en in aanwezigheid van een officier van justitie, is de woning doorzocht. Daarbij werd in totaal circa 11,8 kilo aan hennep en een 1 patroon aangetroffen.  Een Rolex horloge dat de bewoner om had en 1050 euro aan contant geld dat hij bij zich had  zijn in beslag genomen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief