Poging tot woningoverval op Haagweg onder de aandacht in Bureau Brabant

  Politie

BREDA - In Bureau Brabant op Omroep Brabant wordt maandag 17 juni aandacht gevraagd voor een poging tot woningoverval in Breda. Daarnaast komt ook een diefstal uit een ruitersportwinkel aan bod. De uitzending is maandag om 18.00 uur. 


Twee mensen komen woensdag 27 maart tegen middernacht aan bij hun woning aan de Haagweg in Breda. Op het moment dat zij naar binnen willen gaan, rijden twee jongens op een scooter de stoep op, regelrecht het huis in. Het tweetal probeert de woning in te komen, maar dat lukt niet vanwege het hevige verzet van de twee slachtoffers. Uiteindelijk gaan de overvallers er op hun scooter vandoor. Tijdens de uitzending worden er bewakingsbeelden getoond, daarop is het voorval te zien en te horen. Ook is mogelijk de naam van een van de twee daders te horen. 

Daarnaast komt ook een diefstal bij Epplejeck Superstores aan de Ettensebaan in Breda onder de aandacht. Twee vrouwen zijn op donderdag 6 december rond 17.30 uur in de winkel. Een vrouw heeft blond lang haar, de ander donker kort haar. De vrouw met donker haar is gezet en heeft een soort poncho om. Daaronder komt een tas vandaag. De blonde vrouw heeft spullen uit de schappen gepakt en deze verdwijnen in de tas. Zonder te betalen loopt het tweetal de winkel uit. De politie is op zoek naar de dames. 

Tijdens de uitzending wordt er ook nog aandacht besteed aan een mishandeling in Etten-Leur, een poging tot overval in Eindhoven en een grote brand in Dongen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief