Foto: Tom van der Put

Vijf aanhoudingen voor drugs- en wapenbezit bij politieactie in Breda

  Politie

BREDA - De politie hield afgelopen week een zogenoemde veegweek, waarbij zij verschillende woningen zijn binnengevallen. Op meerdere plekken zijn drugs, geld en wapens in beslag genomen.


Op maandagochtend werden twee woningen aan de Stadhouderstraat binnengevallen waarbij de bewoners, een man en vrouw, zijn aangehouden op verdenking van wapen- en drugsbezit. Er is hierbij ruim 3100 euro en enkele verboden wapens in beslag genomen. Ook werden twee nepwapens gevonden die niet van echt te onderscheiden zijn. 

Daarna werd ook op dinsdag in de Hobokenstraat een bewoner aangehouden op verdenking van witwassen en verboden wapenbezit. Een bedrag van ruim 9300 euro werd hierbij aangetroffen in de woningen. Ook zijn twee voertuigen en een duur horloge in beslag genomen.

Op donderdag werden een man en een vrouw in hun woning aan de Provooststraat aangehouden. De man is aangehouden op verdenking van het bezit van drugs en het bezit van een vuurwapen; er is ruim 80 gram heroïne aangetroffen en kleinere hoeveelheden MDMA, cocaïne en hennep. Daarnaast werd 8200 euro aan contant geld aangetroffen.  De vrouw is aangehouden voor de vondst van een vuurwapen en munitie. 


Mura Kuijpers

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief