Pery Roovers Fotografie SQ vision

Update: Vrouw (22) uit Dordrecht op hoofd geslagen met fles bij uit de hand gelopen ruzie Breda

  Politie

BREDA - Een 22-jarige vrouw uit Dordrecht is woensdagavond gewond geraakt tijdens een uit de hand gelopen ruzie in de Pelmolenstraat. Ze werd door een andere vrouw (58) uit Breda op het hoofd geslagen met een fles. Ook zou de vrouw met een mes hebben gedreigd en daarmee stekende bewegingen gemaakt hebben.


De politie rukte woensdagavond omstreeks 19.50 uur met meerdere wagens uit voor een ruzie aan de Pelmolenstraat. In eerste instantie was er sprake van een steekincident. Maar ter plekke bleek de situatie toch anders. Een vrouw zou een andere vrouw op haar hoofd hebben geslagen met een fles. Daarbij liep het slachtoffer enkele snijwonden op. 

Een ambulance kwam ter plaatsen om de vrouw te behandelen. De vrouw die verdacht wordt van het slaan met de fles is aangehouden.

Het slachtoffer heeft aangifte gedaan. Ze vertelde dat ze met haar vriend bij een man in de Pelmolenstraat op bezoek was. Kort nadat haar vriend en die bewoner via de voorzijde naar buiten waren gelopen om een hond uit te laten, kwamen via de achterdeur een man en een vrouw binnen. Die vrouw had volgens haar een glazen fles in haar rechterhand en een mes in haar linkerhand. Aangeefster werd met de fles op haar hoofd geslagen. Ook probeerde die vrouw haar met het mes te steken. Het slachtoffer vluchtte via de achterdeur naar buiten. Omstander hebben haar geholpen en 112 gebeld. 

Mogelijk heeft de gebeurtenis te maken met een zakelijk geschil.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief