Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.
Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. (Foto: Perry Roovers)

28-jarige slachtoffer van steekincident Haven overleden

  Politie

BREDA - Het 28-jarige slachtoffer van de steekpartij, die afgelopen nacht plaatsvond, is zaterdag 13 juli aan zijn verwondingen overleden. De man raakte zwaar gewond nadat hij door een ander op de Tolbrugstraat gestoken was. 


Aan het einde van de uitgaansnacht vond de steekpartij plaats op de Tolbrugstraat. Het slachtoffer werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Daar is hij later aan zijn verwondingen bezweken.  

De politie heeft een 31-jarige verdachte aan kunnen houden. De plaats van het incident werd afgezet voor onderzoek. Forensische en tactische rechercheurs hebben vanochtend uitgebreid onderzoek gedaan op de plek van het incident.

Getuigen zijn gehoord en beelden vanuit de omgeving zijn veilig gesteld. Ook komen er in de loop van de dag duikers ter plaatsen om te zoeken naar het eventuele steekwapen in het water.

Ook de burgemeester heeft van zich laten horen op Twitter. Hij gaat in overleg met Koninklijke Horeca en politie om de kans op dit soort incidenten te verkleinen. 

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief