De politie deed na het ongeval ook al onderzoek op de Westerparklaan.
De politie deed na het ongeval ook al onderzoek op de Westerparklaan. (Foto: Perry Roovers / SQ Vision)

Westerparklaan tot 12 uur afgesloten: onderzoek naar dodelijk ongeluk 18 mei

  Politie

BREDA - De Westerparklaan is zaterdagochtend tot 12.00 uur voor een deel afgesloten. Dat maakt de politie Breda op Twitter bekend. Dit heeft te maken met het onderzoek naar het dodelijk ongeluk op 18 mei. 


De Westerparklaan is vanochtend tot 12.00 uur afgesloten voor verkeer vanuit de Ettensebaan. Op die weg worden diverse snelheidsproeven gedaan op verzoek van de officier van justitie. Dit heeft te maken met het onderzoek naar het dodelijk ongeluk op 18 mei. 

Dodelijk ongeval
In de nacht van vrijdag op zaterdag 18 mei kwam een fietser in aanrijding met een taxi. De 28-jarige fietser uit Etten-Leur kwam hierbij om het leven. Drie fietsers reden ongeveer 50 meter voor het slachtoffer. Zij hoorden de klap en zijn direct naar het zwaargewonde slachtoffer teruggereden. Daar begonnen zij met reanimeren. Dit werd vervolgens overgenomen door de hulpdiensten, maar de fietser bleek te zijn overleden. Een echtpaar dat kort na het ongeval in hun auto voorbij kwam, bood ook hulp aan. Voor de betrokkenen is slachtofferzorg ingeschakeld. De 21-jarige chauffeur uit Oosterhout werd aangehouden. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. 

FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief