Foto: PERRYROOVERSFOTOGRAFIE

Twee kinderen overleden bij woningbrand Strijbeek

  Politie

STRIJBEEK - Bij een woningbrand aan de Daesdonckseweg in Strijbeek zijn vannacht twee kinderen om het leven gekomen. Ook raakten twee andere familieleden gewond.


De brand in de woning aan de Daesdonckseweg begon vannacht rond 23.45 uur. Doordat de woning van hout was, laaide de brand al snel fel op. Onder andere de brandweer uit Zundert en Breda kwam ter plaatste om mee te blussen.

Het gezin wat er woont lag op het moment van ontstaan van de brand te slapen. Meerdere familieleden wisten de woning te ontkomen, maar de politie meldde al snel dat twee kinderen vermist waren. Rond 02.00 uur werd bekend gemaakt dat het stoffelijk overschot van de twee kinderen was gevonden in de woning. De berging was echter lastig, omdat de houten woning door de brand niet meer stabiel was.

De overige familieleden kregen medische en psychische zorg van de GGD. Twee van hen moesten uiteindelijk nog naar het ziekenhuis om aan hun verwondingen geholpen te worden.

De Daesdonckseweg ligt in de gemeente Alpen-Chaam, net voor het viaduct richting Ulvenhout. De weg loopt parallel aan de A58.

FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief