Foto: PERRYROOVERSFOTOGRAFIE

Veel schade bij botsing tussen twee auto's op Franklin Rooseveltlaan

  Politie

BREDA - Op de Franklin Rooseveltlaan in Breda is gisteravond laat een ongeval tussen twee auto's gebeurd. Beide voertuigen liepen veel schade op. Er raakte niemand gewond. Rond dezelfde tijd gebeurde er ook een ongeval op de A16 bij Prinsenbeek. 


Twee auto's zijn iets voor 23.00 uur op de Franklin Roosenveltlaan in Breda op elkaar gereden. Het is onduidelijk hoe dit ongeval precies gebeurd is. De politie en ambulance kwamen met spoed ter plekke. De bestuurster van één van de auto's is gecontroleerd in de ambulance, maar hoefde niet meer naar het ziekenhuis. De andere bestuurder kwam met de schrik vrij. Beide voertuigen raakten flink beschadigd bij het ongeval. Een berger is ter plekke gekomen om de auto's te takelen. 

A16
Op hetzelfde tijdstip gebeurde er ook op de A16 bij Prinsenbeek een ongeval. De weg werd tijdelijk afgesloten in de richting van Rotterdam door een ongeval, vermoedelijk tussen een vrachtwagen en personenauto. Een persoon is nagekeken door een ambulance. Het is onduidelijk of diegene naar het ziekenhuis moest. 

FOTOSERIES