Foto: Addo Sprangers

Dronken vrouw (51) zorgt voor onrust op Ginnekenmarkt en schopt agent bij aanhouding

  Politie

BREDA - Eem 51-jarige vrouw uit Breda is zondagavond aangehouden nadat ze voor veel onrust zorgde op de Ginnekenmarkt. Zo verwondde ze een andere vrouw door een bierglas naar haar te gooien. Ook trapte ze aan agent bij haar aanhouding.


Op zondag 17 november om 20.40 uur kwam er een melding binnen bij de politie vanuit de Ginnekenmarkt. Er zouden problemen zijn met een dronken vrouw. De agenten die als eerste in de straat waren, werden direct aangesproken door de medewerker van een horecabedrijf. De vrouw zou met een bierglas naar een andere vrouw gegooid hebben. Het slachtoffer was al naar het ziekenhuis gegaan omdat ze gewond was.

De verdachte zat op het terras. De 51-jarige vrouw werd aangehouden door de agenten, maar verzette zich hevig. De agenten moesten flink kracht gebruiken om de vrouw in hun politieauto te krijgen. Tijdens die worsteling lukte het de vrouw om een agent te trappen. Ook probeerde ze de ruiten uit de politieauto te schoppen. De agenten zijn uiteindelijk met zwaailicht en sirene naar het cellencomplex gereden waar de vrouw is ingesloten. De recherche gaat de zaak verder onderzoeken.

FOTOSERIES 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief