Afbeelding
Foto: PERRYROOVERSFOTOGRAFIE

Drie auto's uitgebrand aan de Galderseweg, politie zoekt tips

Door: Hanneke Marcelis Politie

BREDA - Aan de Galderseweg zijn maandagavond drie auto's in brand gevlogen. De brandweer probeerde de auto's nog te redden, maar dat bleek niet meer mogelijk. De politie is nu op zoek naar tips in de zaak. Opvallend detail is dat er op dezelfde plaats een week eerder ook al een autobrand was. 

De melding van een autobrand aan de Galderseweg kwam maandagavond rond 21.15 uur binnen bij de brandweer. De brandweer ging meteen met spoed met twee voertuigen ter plaatse.

Aan de Galderseweg, bij Visio de Blauwe Kamer, bleken er inmiddels drie auto's in brand te staan. De brandweer probeerde de auto's te redden, maar dat bleek niet meer mogelijk. De auto's gingen in vlammen op, en moesten na het blussen met een berger worden getakeld.

Hoe de brand is ontstaan, is niet duidelijk. Politie kwam ter plaatse om onderzoek te doen naar de oorzaak van de autobrand. Daarbij roept de politie nu de hulp in van oplettende voorbijgangers. "Is u gisteren iets opgevallen in de omgeving van de Galderseweg? Of heeft u misschien meer informatie? Neem dan contact op met ons via 0900-8844."