Meerdere voertuigen van de politie kwamen ter plaatse.
Meerdere voertuigen van de politie kwamen ter plaatse. (Foto: PERRYROOVERSFOTOGRAFIE)

Man gewond geraakt bij straatroof aan Emmastraat: daders nog voortvluchtig

  Politie

BREDA - Even na middernacht heeft er een straatroof aan de Emmastraat in Breda plaatsgevonden. Het slachtoffer raakte hierbij licht gewond. De daders gingen er zonder buit vandoor.  


Rond 00.10 uur kwam er een melding binnen van een straatroof aan de Emmastraat. Meteen ging een een politievoertuig ter plaatse. Agenten spraken in de bovenwoning op de eerste verdieping met een man. De man verklaarde dat hij thuiskwam en in de richting van zijn woning liep, toen twee mannen op hem af kwamen. Ze wilden zijn horloge hebben. Het slachtoffer weigerde dat en kreeg een klap op zijn hoofd. Hij liep met een handdoek tegen zijn hoofd terwijl hij zijn verklaring aflegde. 

De man heeft toen geroepen naar zijn medebewoners. Daarop maakten de twee verdachten dat ze wegkwamen. Ze zijn in de richting van het Valkenberg Park weggerend. De daders hebben niets buitgemaakt. Het gaat om twee jonge mannen met een donkere huidskleur van ongeveer 1.70/1.80 meter lang. Eén was gekleed in een donkergroene jas en een donkerkleurige joggingbroek. De verdachten zijn niet meer gevonden.

De politie roept getuigen op om zich bij hen te melden. Ook zijn ze geïnteresseerd in mogelijke camerabeelden van de verdachten voor of na de poging tot straatroof. Melden kan via 0900-8844, via WhatsApp (0612207006) of anoniem via 0800-7000.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief