Drie Bredanaars aangehouden na drugsvondst in woning Princenhage | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
Foto: Politie.nl

Drie Bredanaars aangehouden na drugsvondst in woning Princenhage

  Politie

BREDA - De politie heeft maandagavond in een woning aan de Bontwerkerstraat hennep, hasj en harddrugs aangetroffen. Twee mannen (24 en 50 jaar) en een 65-jarige vrouw zijn ter plaatse aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.


De politie kreeg maandagavond rond 20.00 uur zicht op een mogelijk dealadres aan de Bontwerkerstraat in Breda. Via Meld Misdaad Anoniem was eerder over dit pand ook al een tip binnen gekomen. Volgens de anonieme melder was het een komen en gaan van bezoekers die vaak maar enkele minuten binnen blijven en dan soms hun drugs in de nabije speeltuin gebruikten.

De 65-jarige bewoonster deed open en overhandigde na een bevel tot uitlevering van de drugs de agenten een pot met henneptoppen en een broodtrommeltje met speed. Hierop gingen de agenten de woning binnen. Zij zagen honderden ponypacks liggen en diverse potjes staan met daarin een witte substantie. In overleg met de officier van justitie is er daarna onder leiding van de rechter-commissaris een zoeking gehouden. Hierbij zijn diverse drugs, gegevensdragers en contant geld in beslag genomen.

In de woning werden naast de 65-jarige bewoonster ook nog twee mannen aangehouden. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief