Vrouw met vuurwapen bedreigd nabij Tussen de Dijken: daders nog spoorloos | Bredavandaag | Hét nieuws uit Breda
De daders vluchtten richting het nabijgelegen park.
De daders vluchtten richting het nabijgelegen park. (Foto: PERRY ROOVERS)

Vrouw met vuurwapen bedreigd nabij Tussen de Dijken: daders nog spoorloos

  Politie

BREDA - Een vrouw is zaterdagavond door drie mannen nabij Tussen de Dijken in Breda bedreigd. Hierbij is gebruik gemaakt van een vuurwapen gelijkend voorwerp. De daders zijn nog niet aangehouden. 


Rond 17.26 uur is een vrouw door drie mannen bedreigd nabij het park aan de Tussen de Dijken. Het slachtoffer verklaarde dat ze over het fietspad Tussen de Dijken liep en ter hoogte van de kinderboerderij het park in liep. Daar werd ze plotseling door drie mannen belaagd. Eén van hen had een vuurwapen gelijkend voorwerp bij. De daders maakten een geldbedrag buit en zijn vervolgens gevlucht in de richting van het nabijgelegen park. De politie stelde direct een onderzoek in en een burgernetmelding werd verspreid. 

De drie mannen tussen de 25 en 30 jaar en 1.70 meter lang zijn nog niet aangehouden. Twee van hen waren in het zwart gekleed. De derde man was licht getint, had gekruld, donker en halflang haar. Hij had een gezet postuur en droeg een blauwe spijkerbroek met daarop een grijze jas. Rond 19.30 uur werd de burgernetmelding afgemeld. De politie roept mensen met informatie te bellen via het telefoonnummer 0900-8844. Dit kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). 


 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief