Foto: Politie

Politie houdt persoon aan op verdenking van auto-inbraken Haagse Beemden

  Politie

BREDA - De politie heeft zondag 25 juli een persoon aangehouden op verdenking van meerdere auto-inbraken, die afgelopen tijd plaatsvonden in de Haagse Beemden. Afgelopen donderdag waarschuwde de politie auto-eigenaren nog na meerdere inbraken. 


Afgelopen periode heeft de politie meerdere meldingen ontvangen van auto-inbraken in Haagse Beemden. “De autodieven lopen door de straten en voelen aan de deuren of de auto op slot is”, legde de politie uit. “Als dat niet het geval is, openen zij het voertuig en nemen een meestal kleine buit mee.” De politie wist vandaag echter een persoon aan te houden die wordt verdacht van de inbraken in de Haagse Beemden. Hij is ingesloten in het cellencomplex voor verder onderzoek. Aankomende week moet hij zich verantwoordden bij de rechter-commissaris.

Bent u slachtoffer geworden van een auto-inbraak en heeft u nog geen contact opgenomen met de politie? Doe dit dan via 0900-8844 of bij uw wijkagent. "Dankzij uw hulp en informatie komen wij verder in het onderzoek", aldus de politie. Daarnaast vraagt de politie of mensen die camera’s aan hun woning hebben hangen, de beelden extra goed na te kijken. “Ziet u een verdachte situatie of verdacht persoon die vermoedelijk een inbraak pleegt? Meldt dit dan ook bij ons!”

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief