Afbeelding
Foto: Wijkagenten Breda Zuid West

Opnieuw materialen voor hennepkwekerij gevonden in winkel aan de Haagweg

Door: Hanneke Marcelis Politie

BREDA - Agenten hebben afgelopen vrijdag in samenwerking met handhaving een grote hoeveelheid goederen die bedoeld zijn voor het faciliteren of aanleggen van hennepkwekerijen in beslag genomen. Deze goederen werden gevonden in een winkel aan de Haagweg, waar al eerder een dergelijke vondst werd gedaan.

Voor de tweede keer heeft de Bredase politie een drugsgerelateerde vondst gedaan in een winkel aan de Haagweg. Er werden onder andere koolstoffilters, slakkenhuizen, assimilatielampen en -kappen, omvormers, ventilatoren, bakjes voor hennepstekken, transformatoren, potgrond en groeimiddelen aangetroffen. Dit alles bij elkaar maakt dat de eigenaar wordt verdacht van het overtreden van de Opiumwet. Ook werd een bedrag van 2400 euro in beslag genomen.

Eerder was deze winkel al eens gesloten voor de duur van 6 maanden. Ook toen werden er hennepgerelateerde goederen aangetroffen. 

De eigenaar is aangehouden en heeft een verklaring moeten afleggen op het politiebureau. De spullen zijn in beslag genomen. 

Afbeelding
Afbeelding