Afbeelding
Foto: PERRY ROOVERS

Drie doden en drie gewonden bij zeer ernstig ongeval op A16 bij Prinsenbeek

Door: Bregje Kop Politie

PRINSENBEEK - Bij een ernstig ongeval op de A16 ter hoogte van Prinsenbeek zijn vannacht drie personen om het leven gekomen. Drie anderen raakten gewond en moesten worden overgebracht naar het ziekenhuis. Het ongeval is veroorzaakt door een spookrijder. 

Omstreeks 23.30 uur ontvingen de hulpdiensten een melding van een incident op de A16 ter hoogte van Breda. Ter plaatse bleek het te gaan om een spookrijder die in aanrijding was gekomen met een ander voertuig. Bij het ongeval vielen drie dodelijke slachtoffers en raakten drie anderen gewond. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Wanneer zij daartoe in staat zijn, worden er verklaringen opgenomen van hen. Bij het ongeval zou ook een hond zijn overleden. 

Verkeersspecialisten van de politie kwamen direct ter plaatse om onderzoek te doen. Daardoor was de weg tijdelijk gesloten. 

Voor mensen van de politie die dit zeer ernstige ongeval afhandelen, en die geprobeerd hebben de slachtoffers te redden, wordt Team Collegiale Opvang gewaarschuwd.