Logo bredavandaag.nl
VPRO

Campagnekoorts: Lijsttrekkers Baudet en Thieme in Breda

  Politiek

BREDA - Nog twee dagen en dan mag Nederland naar de stembus. De politici uit Den Haag reizen af naar Breda om kiezers over te halen, hun achterban te bezoeken en de laatste stemmen te winnen. Deze maandag zijn dat Thierry Baudet (Forum voor Democratie) en Marianne Thieme (Partij voor de Dieren).


Thierry Baudet, lijsttrekker van Forum voor Democratie, gaat in discussie over de standpunten van zijn partij in de centrale foyer van het Chassé Theater. Ook Mr Theo Hiddema (nummer twee op de lijst) en Susan Teunissen (nummer drie op de lijst) zijn hierbij aanwezig. De discussie is gratis bij te wonen vanaf 19.30 uur en begint om 20.00 uur.

Ook de partijleider van Partij voor de Dieren is deze avond in Breda te vinden. Marianne Thieme geeft in boekhandel Grand Theatre Breda een lezing over haar nieuwe boek ‘De kanarie in de kolenmijn’ samen met Ewald Engelen. In het boek waarschuwen de twee voor de onhoudbaarheid van de huidige politiek en financiële keuzes. Aanmelden voor de lezing is helaas niet meer mogelijk.

GroenLinks is maandag de hele dag op het station te vinden. De partij van Jesse Klaver staat met een bakfiets klaar om flyers uit te delen.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief