Foto: gemeente Breda

Bredanaars krijgen lokale belastingen voortaan op één aanslagbiljet

  Politiek

BREDA - Inwoners van Breda krijgen sinds dit jaar nog maar één brief waarin zowel de gemeentelijke belastingen, de waterschapsbelasting én de WOZ-beschikking staan vermeld.


Inwoners ontvangen de WOZ-beschikking dan niet meer apart van de gemeente, maar van de Belastingsamenwerking West-Brabant (BWB). Wethouder Boaz Adank vertelt dat de gemeente continu kijkt naar manieren om de dienstverlening verder te verbeteren. “Dit is weer een stap in de goede richting. Door het verzamelen van informatie in één brief hopen we inwoners meer overzicht te bieden.”

Aan het einde van februari ontvangen Bredanaars de jaarlijkse aanslag voor de lokale belastingen, per post of in de Berichtenbox, de digitale postbus van MijnOverheid. Alle informatie over de lokale belastingen en WOZ staat op www.bwbrabant.nl. Hier staat bijvoorbeeld meer informatie over gespreid betalen met automatische incasso, kwijtschelding, de digitale balie, de WOZ-waarde, taxatieverslagen, bezwaar tegen de WOZ-waarde, de verschillende betalingsmogelijkheden en aanmelden bij de berichtenbox van MijnOverheid.FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief