Logo bredavandaag.nl
Geert Brusselers (hoofd jeugdopleiding NAC Breda), Tim Jongbloed (Voorzitter WDS'19) en Ralph de Brouwer (secretarisWDS'19).
Geert Brusselers (hoofd jeugdopleiding NAC Breda), Tim Jongbloed (Voorzitter WDS'19) en Ralph de Brouwer (secretarisWDS'19).

NAC Breda en WDS ’19 verlengen samenwerking

  Sport

BREDA - NAC en WDS’19 hebben de samenwerking verlengd. Beide clubs ondertekenden tijdens de nieuwjaarsreceptie  van WDS het nieuwe contract waarin afgesproken is dat  In het de onderbouw van de NAC jeugdopleiding (C- en D-jeugd) de komende jaren blijft spelen en trainen op sportpark Paradijs.  


"Wat goed is, dat moet je niet veranderen”, vatte voorzitter Tim Jongbloed van WDS ’19 het doorzetten van de samenwerking samen. De clubs werkten sinds een jaar op deze manier samen.  “WDS ’19 profiteert vooral van de samenwerking door een kijkje in de NAC-keuken. Trainers in opleiding kunnen stage lopen bij de geelzwarte jeugdteams onder deskundige begeleiding”, aldus WDS.  

Ieder jaar organiseren NAC en WDS ‘19 een aantal clinics voor WDS’ers en andere enthousiastelingen. Voor NAC past de aanwezigheid op sportpark Paradijs bij de samenwerking met Scholengemeenschap Graaf Engelbrecht aan de overkant van de straat. “Zo bouwen alle partijen samen aan een mooie accommodatie, die voor ongeveer 2000 kinderen en volwassenen uit de omgeving al een thuishaven is bij het beoefenen van sport of gymles.”

Hoofd NAC-jeugdopleidingen Geert Brusselers is blij met de langere verbinding. “We denken dat we als NAC Breda in de Haagse Beemden een prima onderkomen hebben gevonden voor onze jeugdteams van jong tot oud. We kijken er naar uit om de samenwerking voort te zetten.”FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief