Logo bredavandaag.nl
NS-bussen Breda Centraal vanwege werkzaamheden aan Tilburg CS.
NS-bussen Breda Centraal vanwege werkzaamheden aan Tilburg CS. (Freek de Swart)

NAC met 20 bussen fans naar Twente

  Sport

BREDA - NAC weet zich tijdens het wellicht allesbeslissende duel in en tegen Twente gesteund door liefst duizend supporters. Dat laat NAC deze week weten. Daarmee is het uitvak in de Grolsch Veste volledig uitverkocht. 


 De kaarten zijn allemaal in combinatie met een buscombi verkocht, ruim 700 kaarten gingen er bij NAC over de digitale toonbank, de rest via verschillende supportersgeledingen. NAC speelt zondag 6 mei de laatste competitiewedstrijd om 14.30 uur tegen Twente, dat afhankelijk van de resultaten van aankomend weekend dan wellicht een laatste strohalm heeft om zich aan vast te houden. 

Voor NAC kan de wedstrijd eveneens van groot belang zijn. NAC heeft drie punten voorsprong op Roda JC en Sparta. Het kan die ploegen achter zich laten door zondag de laatste thuiswedstrijd tegen Heerenveen (14.30 uur) te winnen. NAC mag dan verliezen in Twente, maar houdt die concurrenten dan op doelsaldo achter zich. Buurman Willem II staat drie punten boven NAC en kan nog gepasseerd worden door NAC als het twee keer verliest en NAC twee keer wint. De Tilburgers zijn al wel veilig. 

Programma NAC en concurrenten 29 april
Feyenoord - Sparta Rotterdam
Vitesse - FC Twente
VVV-Venlo - Roda JC
NAC Breda - sc Heerenveen 
PEC Zwolle - Willem II

Programma NAC en concurrenten 6 mei
FC Twente - NAC Breda
Roda JC - ADO Den Haag
Willem II - Vitesse
Sparta Rotterdam - Heracles AlmeloFOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief