Logo bredavandaag.nl
Belavondje NAC Justin Goetzee
Belavondje NAC Justin Goetzee (Foto: Wijnand Nijs)

Justin Goetzee naar wieler- en schaatsploeg Team Jumbo-Visma

  Sport

BREDA - Justin Goetzee vertrekt per 1 januari aanstaande definitief als Algemeen Directeur bij NAC Breda. De Bredanaar gaat vanaf februari aan de slag als Algemeen Directeur bij Team Jumbo-Visma, de gecombineerde wieler- en schaatsploeg. Dat maken NAC en zijn nieuwe werkgever deze maandag bekend.


Eind september van dit jaar kondigde Goetzee zijn vertrek bij NAC al aan. De afgelopen maanden zette hij zijn werkzaamheden in het belang van NAC nog door, mede om de club voldoende tijd te geven een geschikte opvolger te vinden. De Raad van Commissarissen is momenteel in nauwe samenwerking met de Commissie van Aandeelhouders bezig met de opvolging. "Zij verwachten op korte termijn mededelingen te kunnen doen over de invulling van deze belangrijke positie", aldus NAC.

Het vertrek van Goetzee betekent het einde van een tijdperk van meer dan vijf jaar als directeur bij NAC. Na eerdere dienstverbanden bij onder andere RKC, PSV, Stichting Meer dan Voetbal en ADO Den Haag, begon de in Breda woonachtige sportbestuurder in maart 2013 als Commercieel Directeur bij NAC. Een aantal maanden later werd hij benoemd tot Algemeen Directeur van de voetbalclub waar hij van kleins af aan al supporter van is.

"Ik ben erg trots dat ik binnenkort aan de slag mag bij Team Jumbo-Visma", reageert Goetzee op de site van de wieler/schaatsploeg. "Ik zal me vol overgave en met veel energie storten in de uitdagingen en kansen die er liggen. Ik kijk ernaar uit om samen met Richard, Jac, de staf en de RvC de unieke samenwerking tussen de twee ploegen verder door te ontwikkelen. Graag wil ik een grote bijdrage leveren aan de teams, door ze op operationeel en commercieel gebied te ontzorgen. Op die manier kan de maximale focus op de sportieve prestaties blijven liggen." FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief