Foto: Jeroen van Eijndhoven / Beeld Werkt

Meer dan duizend deelnemers voor achtste editie ParaGamesBreda

  Sport

BREDA - Meer dan duizend (inter)nationale deelnemers uit zeventien verschillende landen komen van 27 tot en met 30 juni naar Breda voor de achtste editie van ParaGamesBreda. De wedstrijden worden gespeeld op zeven verschillende locaties, met de BRESS als hoofdlocatie. 


ParaGamesBreda is één van de grootste sportevenementen in de wereld voor sporters met een lichamelijke beperking. Tijdens de ParaGamesBreda worden er meer dan vijftien sporten beoefend. De sporters doen niet alleen aan topsport, maar er zijn ook amateur-parasporters actief bij de wedstrijden, demonstraties en sportclinics.

Op vrijdag 28 juni vindt de feestelijke opening plaats in sportcentrum BRESS. Na de formele opening door onze wethouder van Evenementen en Sport, Dhr. Daan Quaars volgt een openingsshow met de professionele breakdancer Redo. De wedstrijden worden vanaf donderdag 27 tot en met zondag 30 juni gespeeld op zeven verschillende locaties, waarvan de BRESS de hoofdlocatie is. Het complete wedstrijdschema is te vinden op de website.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief