Foto: Archief

Klomp en Snepvangers op huurbasis naar Helmond Sport

  Sport

BREDA - Daan Klomp en Diego Snepvangers komen volgend seizoen uit voor Helmond Sport. Beide spelers worden verhuurd in het kader van de samenwerking tussen NAC Breda en de club uit Helmond. Snepvangers was het afgelopen seizoen al actief in Oost-Brabant, Klomp bewandelt nu dezelfde weg. 


Beide spelers komen uit de eigen jeugdopleiding. Klomp tekende in de zomer van 2017 zijn profcontract bij de NAC. De 20-jarige verdediger werd vervolgens verhuurd aan FC Oss, maar kwam wegens een blessure niet aan spelen toe. Hierop haalde NAC hem in de winter terug naar Breda. Het afgelopen seizoen maakte hij deel uit het van het eerste elftal.  

Snepvangers zette vorige zomer zijn handtekening onder een twee jarige contract bij Breda. De 21-jarige aanvaller maakte echter al in de november van 2016 zijn debuut voor het eerste elftal en in seizoen 2017-2018 maakte hij zijn eerste minuten op Eredivisieniveau. Het afgelopen seizoen werd de linkspoot al verhuurd aan Helmond en kwam hij 33 wedstrijden in actie. Daarin vond hij drie keer het net en gaf hij twee assists.

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief