Foto: Nac Breda

NAC versterkt selectie met aanvallers Stokkers en Filipovic

  Sport

BREDA - NAC Breda heeft met Finn Stokkers en Andrija Filipovic twee gewenste aanvallende versterkingen binnen gehaald. Beide aanvallers zetten vanavond in Sport Bar Old Dutch, de precieze plek waar NAC in 1912 werd opgericht, hun krabbel onder een tweejarig contract met de optie op nog een jaar extra. Stokkers en Filipovic sluiten donderdag aan bij de selectie. 

De aanvallers tekenden vanavond hun contract op historische grond, namelijk bij Sportsbar Old Dutch. In het pand in de Sint Janstraat werd op 19 september 1912 de Parel van het Zuiden opgericht. De rest is geschiedenis. 

Met Finn Stokkers haalt NAC een 23-jarige spits in huis die eerder speelde voor Sparta en Fortuna Sittard. Vorig seizoen speelde hij voor Fortuna Sittard in de Eredivisie 18 wedstrijden, waarin hij vijf keer scoorde. Andrija Filipovic, een 22-jarige komt over van Gorica, waar hij vorig seizoen 27 keer in actie kwam en 8 keer scoorde.

Technisch Directeur Tom van den Abbeele over zijn nieuwste versterkingen: "Andrija is een echte straatvechter met een keiharde mentaliteit, die nooit opgeeft. Hij is explosief en heeft een neusje voor de goal. Ook Finn hebben we als vanzelfsprekend naar Breda gehaald om doelpunten te maken. Voor Finn geldt dat zijn doorjagen aanstekelijk werkt op de rest van het elftal, hij werkt zowel op trainingen als tijdens wedstrijden ontzettend hard. Dat is de spirit die we moeten zien te bewerkstelligen.'
 


FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief