Foto: Peter Visser

Duizenden supporters zien NAC verdienstelijk gelijk spelen tegen Panathinaikos

  Sport

BREDA - Het oefenduel tussen NAC Breda en Panathinaikos in het Rat Verlegh Stadion is gisteren geëindigd in een 0-0 gelijkspel. Ondanks dat er geen goals vielen, konden de fans tevreden zijn over het resultaat.


Na afloop van de wedstrijd kregen de spelers een luid applaus van de tribunes. NAC werkte de hele wedstrijd hard en kon tevreden zijn met de 0-0 eindstand. Het spel van NAC zag er maandagavond beter uit dan tijdens enkele eerdere oefenwedstrijden.

De basiself bestond uit Olij, Schouten, Riera, Monsalve, Verschuren, Mashart, El Allouchi, Van der Gaag, Filipovic, Stokkers en Kudimbana.

Dogan

Gisterenavond maakte NAC bovendien bekend nog een speler toe te voegen aan de selectie. Huseyin Dogan is nu officieel speler van NAC Breda. De 25-jarige aanvaller, die ook als middenvelder uit de voeten kan, heeft zijn handtekening gezet onder een tweejarige verbintenis bij de Bredanaars met de optie op nog een jaar. Dogan komt transfervrij over van TOP Oss, waar hij de afgelopen twee seizoenen actief was. 


 

Hanneke Marcelis

FOTOSERIESNIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief