Het bestuur van Barça (vlnr): Samir Gaoui, Hassan Lammou (oprichter), Jan Hopman en Embarak Lamou. foto Jelle Willers
Het bestuur van Barça (vlnr): Samir Gaoui, Hassan Lammou (oprichter), Jan Hopman en Embarak Lamou. foto Jelle Willers

Barca gaat jeugdafdeling nieuwe impuls geven

  Voetbal

HOGE VUCHT - Voetbalvereniging Barca wil de jeugdafdeling een nieuwe impuls geven. Dat vertelt Wim Hoogkamer, die daarvoor het initiatief heeft genomen. 15 mei houdt de club daarom een open dag.


“We willen de jeugdopleiding een nieuw gezicht geven”, zo zegt Hoogkamer. Op dit moment heeft de club drie jeugdelftallen. “En dat is te weinig, de jeugd heeft immers de toekomst.”

Volgens Hoogkamer is de klad er een beetje ingeraakt. “De initiatiefnemers van de club zijn nu zes jaar bezig. De laatste twee jaar stond het een beetje stil, daar willen we nu verandering in brengen.”

De club wil daarvoor ook mensen laten opleiden bij de KNVB. “Zodat er alleen maar opgeleide begeleiders en trainers bij de jeugdelftallen betrokken zijn. We willen geen geschreeuw van ouders langs de kant.”

Om te zorgen dat de club met nieuw elan het nieuwe seizoen ingaat, heeft ook het hoofdbestuur weer versterking gekregen. Oud-voorzitter Jan Hopman neemt wederom de voorzittershamer ter hand.

De open dag is op 15 mei vanaf 14.00 uur. Dan kan de buurt ook het nieuwe fitnesscentrum in het clubhuis bewonderen, waar ook buurtbewoners gebruik van kunnen maken.

 
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief